Werkwijze

Werkwijze

Stap 1
U vult het offerteformulier in op onze website. Hierop kunt u in het kort aangeven wat uw wensen zijn en welke sociale media er moeten worden gekoppeld.

Stap 2
U ontvangt per mail een op maat gemaakte offerte.

Stap 3
Als de offerte akkoord en ondertekend in ons bezit is, starten wij het proces en nemen wij telefonisch contact op om uw wensen op het gebied van grafisch ontwerp, kleurgebruik, logo, e.d. met u te bespreken. Uw wensen worden uitvoerig besproken en meegenomen in het ontwerp.

Stap 4
De startfactuur wordt verstuurd. Dit is doorgaans, tenzij anders afgesproken, 50% van de offerteprijs.

Stap 5

Wij maken een grafisch ontwerp van uw website en web-app. In een PDF sturen we de presentatie met een toelichting van de verschillende onderdelen van de site.

Stap 6

U geeft akkoord op het ontwerp of geeft aan waar u nog wat aangepast wilt hebben. Deze eventuele aanpassingen zijn uiteraard kosteloos, mits de wijzigingen niet het complete ontwerp betreffen. Eventuele aanpassingen op extra ontwerpversies zijn op basis van meerkosten en in overleg.

Stap 7

Na akkoord op het ontwerp wordt de site gebouwd. Hiervoor is het hosting pakket nodig dat bij uw abonnement hoort. Dit is dus het officiële moment waarop uw jaarabonnement ingaat. Soms staat uw nieuwe website nog op een tijdelijke locatie (url)

Stap 9

Zodra de basiswebsite gereed is, kan – indien dit nog niet heeft plaatsgevonden – de site op de definitieve url (bijv. www.uwbedrijfsnaam.nl) worden overgezet.

Stap 10

Pas als uw nieuwe website draait op de definitieve url kunnen sociale media gekoppeld worden en zal de site tevens responsive gemaakt worden. De site is nu live met basisinformatie zoals contactgegevens en een welkom op de home page. Mocht u in dit stadium meer info op de site willen of de content van de oude site over willen zetten naar de nieuwe site, dan kunnen we dit tegen meerkosten in overleg met u in orde maken. Dit zult u bij stap 3 moeten aangeven.

Stap 11

De site is opgeleverd en u ontvangt de opleverfactuur die bestaat uit de overige 50% van de offerte plus eventueel meerkosten voor meerwerk.