Voorwaarden camera connect

Voorwaarden

Camera eigenaar
U bent verantwoordelijk voor alle inhoud die door uw netwerkcamera wordt ingediend naar onze dienstverlening volgens de wetgeving in Nederland.
U mag geen tv-kanalen streamen. De service mag alleen worden gebruikt voor streaming vanaf netwerkcamera's.
Uw video's en andere inhoud bij Camera Connect blijven van u, privé en beveiligd, tenzij u  uitdrukkelijk ervoor kiest om het te delen.

Beschikbaarheid
Onze service wordt u aangeboden op basis van beschikbaarheid, hoewel onze server 24 uur per dag beschikbaar zijn kan Camera Connect kan niet garanderen dat de service zonder onderbreking of fouten zal functioneren.
Uw camera connectie is namelijk altijd afhankelijk van uw internet verbinding thuis of op het werk en geeft ons geen garantie van een ononderbroken service.
Bij een aantal providers worden livestream verbindingen regelmatig onderbroken dit valt buiten onze verantwoordelijkheid. Tijdens deze onderbrekingen zal korte tijd een blauw scherm zichtbaar zijn, de camera zal zelf na korte tijd de verbinding weer opbouwen.

Opslag en bewaartijd
De bewaartijd (retentie) van uw beelden is afhankelijk van het afgesloten contract en kan 3, 5 of 7 dagen bedragen. Beelden ouder dan in het contract afgesloten zijn nadien niet meer opvraagbaar. Na het verloop van 3, 5 of 7 dagen wordt steeds de eerste dag van de opname van het systeem verwijderd, er zijn dus altijd 3, 5 of 7 dagen beschikbaar.

Opvragen beelden
De opgenomen beelden kunnen alleen door de eigenaar worden opgevraagd door middel van een inlogcode en wachtwoord. Deze procedure geeft toegang tot alle in uw contract genoemde camera's

Wat is Camera Connect niet
Het camera connect systeem is geen beveiligingssysteem maar een camera surveillance systeem, er is geen koppeling met een beveiligingscentrale wel kan bij gedetecteerde beweging indien gewenst een mail worden ontvangen.